GG.mk имаше невообичаен гостин во последната епизода. Јанко „Јади Бурек“ Илковски можеби сега е познат по своето политичко шоу, но дечките од GG.mk го памтат како водител на првaта радио емисија за игри во Македонија на Канал 103 во деведесетите, во времето „кога немаше интернет, а игрите се шверцаа од запад“. Disclaimer: IT.com.mk е медиумски […]

Прочитај повеќе