Дали ви е преку глава од еднолични и здодевни mp3-ки кои секојдневно ве бомбардираат со нивниот монотон ритам?  Дали би сакале да откриете нови нумери, групи и пејачи кои ќе отворат пошироки можности за негување на вашата потреба за аудио сатисфакција?  Доколку одговоривте потврдно на некое од овие прашања тогаш Jango е вашата веб дестинација! […]

Прочитај повеќе