Дали некогаш сте сакале да направите Instagram календар, превкусно вегетаријанско тако  или шесто аголна полица за книги? Независно дали сте по технологијата, автомобилизмот, или градинарство, нашиот сајт на денот би можел да биде исклучително корисна дестинација. SnapGuide е енциклопедија од чекор-по-чекор водичи за самостојна изработка на апсолутно сè и сешто. Сите водичи се составени од едноставни, кратки […]

Прочитај повеќе

(ова е гостински текст на Oгнен Плавевски, кој веќе подолго време се занимава со дизајн. Повеќе за Огнен на неговиот LinkedIn профил)
 
Овие денови имав задоволство да пазарам за нов автомобил. Иако новиот автомобил кој го купив беше по моите стандари, онлајн потрагата по него дефинитивно не задоволи кај дел од дистрибутерите. Скоро сите брендови кои ги побарав беа до некој степен застапени со веб сајт, но имање веб сајт не значи и информирање на потрошувачите за понудата и цените на автомобилите. Веб сајтовите се разликуваа по технологии од обични HTML страни, до по џиџе флеш страните (и морам да признаам по нефункционални), од неажурирани, до редовно одржувани, и до оние кои ги имаа ради реда.

Прочитај повеќе