Разговараме со Дарко Милевски кој ја води канцеларијата на ⋮IWConnect во Скопје. Тој со нас ќе сподели како е да се биде дел од ⋮IWConnect семејството, кои вредности се промовираат во компанијата и како тие делуваат на компаниската култура. Дарко ни сподели дека вработените во  ⋮IWConnect се секогаш на прво место. Во продолжение прочитајте го […]

Прочитај повеќе