Поранешниот директор на најголемата хрватска компанија Агрокор, Ивица Тодориќ, поточно неговиот блог е една од главните вести на медиумите во Хрватска. Причината за ова е изненадувачката посета на блогот, кој за еден ден стигна од 0 на 180.000 посетители. Секако причината за оваа посетеност е интересот за случувањата со Агрокор. Поточно, интересот е за лошата финансиска […]

Прочитај повеќе