Претставникот на Dell за Македонија, ИТД Дистрибуција, започнува со хуманитарна кампања. Од денес, па се до 25 декември за секој купен Inspiron, XPS, Alienware лаптоп, компанијата ќе одвојува средства за набавка на новогодишни пакетчиња за деца од ранлива категорија. Станува збор за предновогодишна акција под наслов „Биди Dell од хуман проект!“. Лаптопите на Dell и онака веќе […]

Прочитај повеќе