IT.com.mk за iPhone и iPod Touch! Сите корисници на Apple-овите уреди ќе можат да си ја симнат бесплатната IT.com.mk апликација која ги содржи скоро сите сегменти на порталот. (линк до iTunes)

Прочитај повеќе