ИТ секторот во Македонија под име “IT4Charity”, го најавува својот прв хуманитарен музички настан, кој ќе се одржи на 16-ти ноември во  клубот „XO Club“ во Скопје, со почеток во 20:00 часот. Влезот е слободен за сите хумани граѓани кои сакаат да дадат свој придонес за повисока општествена цел и да им помогнат на оние […]

Прочитај повеќе