IT Labs е компанија во сферата на технолошката индустрија и постои од 2005 година. Каде бевте тогаш и каде сте сега како компанија? Каде IT Labs е позициониран во моментот во светот на развој на софтвер?  Од почетокот на IT Labs пред повеќе од 15 години, соработуваме со различни компании од разни индустрии кои се […]

Прочитај повеќе

На 24 јануари годинава, во организација на компанијата IT Labs, ќе се одржи  првото издание на ReImagine, настан од отворен карактер. Тема на овогодишниот настан ReImagine: Architecture Unleashed е софтверската архитектура, како една од најактуелните теми во ИТ-индустријата во моментов. Како главен говорник ќе имате шанса да го слушнете Јуџин Ковшиловски, технички директор на EnterpriseAlumni и […]

Прочитај повеќе

Microsoft Визиjа: Reloaded e  конференцијата во организација на Microsoft Македонија на која се собраа на едно место повеќе од 300 бизнис-лидери, одлучувачи, ИТ-професионалци и партнери од земјава и пошироко. По тој повод следи интервју на тема „.NET Core & Docker“ со нивниот ексклузивен партнер IT Labs, директор за технолошки развој на компанијата, Илија Мишов. Од каде потребата […]

Прочитај повеќе