Германскиот свештеник, Роберт Золитч, верува дека ако Исус беше жив денес, тој ќе беше на Facebook и на Twitter за да се поврзе со своите пријатели и следбеници. Според архиепископ од Фрајбург, црквата треба да ги прифати новите медиими бидејќи тие се алатка за пренесување на Божјиот збор. „Тој секогаш бараше луѓе, и одеше низ […]

Прочитај повеќе

Како би изгледало раѓањето на Исус Христос гледано од неговите најблиски, но тоа да се случи денес кога имаме Facebook, Twitter и имејл, за да споделиме информација?

Прочитај повеќе