iSpy е бесплатен и исклучително корисен софтер, особено доколку отсекогаш сте сакале поголемо чувство на безбедност кое доаѓа со поставување камери низ куќата. Оваа алатка за видео надгледување работи со неограничен број камери, а нуди детекција на движење, закажување од колку до колку часот да врши автоматско снимање и многу повеќе. Како што кажавме, самиот […]

Прочитај повеќе

Поголемиот дел безбедносни камери доаѓаат со посебен софтвер кој ви дозволува во кое било време и од кое било место да видите што се случува во вашиот дом. Ова знае да биде исклучително корисно доколку сте надвор, а сакате да проверите каква е ситуацијата во внатрешноста на вашиот дом. Но, што доколку имате камера која […]

Прочитај повеќе