Фотографскиот пар Ани и Дими, кои пред некое време ги интервјуиравме за тоа како е да се работи заедно, денеска на својот официјален Facebook профил споделија видео од нивниот тест на камерата на iPhone 7 Plus. Парот ја тестира камерата на новиот iPhone 7 Plus во студио и на терен, а резултатите се презентирани во самото […]

Прочитај повеќе

За следната недела Apple најави настан на кој најверојатно ќе ја претстави следната верзија на iPhone. Најавата за настанот е од минатиот месец, но со поканите до медиумите сега е и официјална. Без сомневање телефоните нема да бидат единствени на оваа презентација, а освен уреди, Apple презентира и нови верзии на оперативните системи. Со оглед […]

Прочитај повеќе