„Ова е денот кој го чекав две и пол години…“ ова е реченицата со која пред 10 години Стив Џобс ја започна конференцијата на која го претстави првиот iPhone. Уште тогаш г. Џобс со право беше сигурен дека iPhone е новиот револуционерен уред. Десет години подоцна се сеќаваме не само на првиот iPhone туку и […]

Прочитај повеќе