Откако студиото зад Hitman стана независно, многумина гејмери не знаеја кога и како ќе можат одново да зачекорат во чевлите на еден од најкреативните атентатори. По се изгледа, IO Interactive не седеле со скрстени раце и од мракот на неизвесноста провлекоа сосема нова едиција на последната Hitman игра која се одликува не само со нови […]

Прочитај повеќе

Ова не е лесна година за ветеранското студио IO Interactive. Луѓето кои нѝ го донесоа серијалот со омилениот атентатор првин беа соочени со отпуштања, а потоа и изложени на еден вид модерна аукција каде издавачите Square Enix се изјаснија дека не ги сакаат повеќе и дека црно им се пишува и на преостанатите членови доколку […]

Прочитај повеќе