Една од најоригиналните ММО игри кои обработуваат епски авантури во вселената, EVE Online, ќе се поднови со целосно нова експанзија која ќе ги прошири активностите на PvE зависниците. EVE Online: Into the Abyss е експанзија која е првенствено замислена да им овозможи на играчите нови опции за здружување на силите и запознавање со новата вонземна […]

Прочитај повеќе