Сигурно знаете за битката помеѓу FBI и Apple кој одби да отвори backdoor на iOS. Но, дали мотивот на Apple беше всушност шанса да направи маестрален маркетинг, да се претстави пред светот како компанија која навистина се грижи за корисниците? Тоа им успеа ако се суди според реакции на корисниците, вели Mитко Цабевски од u:Plug, […]

Прочитај повеќе