Се чини дека кул наслов е сè што е потребно за успех на било која платформа. По најголем дел од друштвените мрежи, сега има потврда дека и на Reddit се случува истото, односо вестите добиваат гласови без воопшто да бидат прочитани. Анализата на Универзитетот Нотр Дам покажува дека во 73% од случаите, постовите на Reddit […]

Прочитај повеќе

Марта Пејн, девет годишен блогер од Аргул, Шкотска, привлече околу 3 милиони посети на својот блог NeverSeconds на кој објавуваше фотографии од храната што ја сервираат во нејзиното училиште. Марта, која го стартуваше блогот со својот татко како дел од проект да научи да пишува, во секој свој пост ја рангира храната според вкус и […]

Прочитај повеќе

Изреалскиот артист Офир Кутиел познат како Kutiman искористи аматерски музички видеа на YouTube, зеде семплови/парчиња од нив, ги измикса и направи свој оригинален албум. Откако го постира неговиот албум „Thru You“ за недела дена доби милион посети поради кои неговиот сајтот станува недостапен заради искористените ресурси.

Прочитај повеќе