Локалните власти повторно не му дозволија на водачот на Империските сили од филмот Star Wars, Darth Vader, да гласа на парламентарните избори во Украина. Тој беше одбиен да гласа бидејќи не сакаше да ја тргне кацигата и да го открие идентитетот. Изговорот на Darth Vader беше истиот како и во филмот, односно дека „ќе умре“ […]

Прочитај повеќе