Откако ја стартуваа YouTube кампањата во последниов месец, не само што Old Spice стана препознатлив бренд, туку успеа да си ја зголеми продажбата за 55% во последниве три месеци, или неверојатни 107% во последниов месец, пишува BrandWeek.

Прочитај повеќе

Образовниот портал Skoool.mk нуди едукативен и интерактивен материјал за ученици од прво до деветто одделение, а има и содржина за средношколци.

Прочитај повеќе