Блогот за љубителите на фотографии Instagraphy организира изложба на Instagram фотографии. Изложбата е по повод првиот роденден на страницата. Настанот е закажан за 16 февруари со почеток во 21:00 часот, а ќе се одржи во Concept 37 во Скопје. На #instagraphytk ќе бидат изложени фотографии од над 120 инстаграмџии. Истовремено изложбата има и хуманитарен карактер. Секоја од фотографиите […]

Прочитај повеќе

Instagraphy e вебсајт на неформалната македонска Instagram заедница. Целта на проектот е да се прошири заедницата, но и можност да се разгледаат неколку интересни содржини. Страницата е наменета за сите љубители на фотографија и на инстаграм фотографија. Посетителите можат да разгледаат прекрасни фотографии или да пронајдат нови интересни профили за следење. Освен ова, добар дел […]

Прочитај повеќе