Веќе подолго време како Instagram го започна своето владеење во светот на друштвените мрежи. Брендовите сѐ повеќе се преселуваат на оваа платформа во обид да го задржат или зголемат органскиот обсег кој веќе е во пад на Facebook. Откога го зема приматот на Snapchat, Instagram може да се пофали со преку 300 милиони корисници на […]

Прочитај повеќе

Обах Батлер цел еден ден ги слушаше бањата на неговите Instagram следбеници. На крајот денот го заврши 400 километри од дома. Секако целото патешествие е достапно преку Instagram сторија која всушност и беш главната идеја за ова патешествие. Одлуките кои има беа оставени на неговите следбеници беа баш сите. Од едноставните стани сега или продолжи […]

Прочитај повеќе

Instagram воведе нова функционалност наречена Stories, која не го позајмува само името од истата функционалност на Snapchat, туку е идентична копија. Слично како и на Snapchat, Stories ќе траат 24 часа и можат да бидат долги до 10 секунди. Корисниците можат да споделат фотографии и видео директно од камерата или од последните 24 часа од галерија. […]

Прочитај повеќе