InstaAgent, популарна апликација за анализирање на Instagram профили, повеќе не може да го пронајдете во AppStore. Apple ја отстрани апликација која имаше околу 500.000 корисници, откако германски девелопер посочи дека таа всушност е malware кој собира кориснички имиња и лозинки од корисниците, јави AppleInsider. I would say "Who Viewed Your Profile – InstaAgent" is the […]

Прочитај повеќе