За многумина, пандемијата има оставено белег, како на психичкото, така и на физичкото здравје. Inspirational Stories е веб сајт кој ќе се потруди да ве расположи и охрабри со навидум непресушен извор на позитивност. На располагање имате стотици приказни, песни, цитати, и изреки, исткајани од познати лица или најголемите мислители. Веб сајтот е лесен за […]

Прочитај повеќе