Со мало доцнење ја пренесуваме 17 епизода на ГГ.МК. Епизодата e посветена на најдобрите игрици за паметни телефони. Сепак епизодата  отвора со разговор за Steam и виртуелна реалност, WoW токен и Overwatch. Најдобрите игри на мобилни според GG.mk се: Seven Mages, Super Sonic Surge, Aldo’s Adventure, Dunwell, Starknight. Кога ААА игрите се во прашање, Conan: Exiles […]

Прочитај повеќе

Најновиот пакет од Humble Bundle се одликува со бројни и исклучително забавни игри за вашиот мобилен уред. Првата категорија нуди пет игри за минимум од 1 долар и ќе проба да ве забави со премиум игрите 1941 Frozen Front, Aces of the Luftwaffe, Aporkalypse, Clouds & Sheep и Guns’n’Glory WW2. Вториот платежен столб од 3 долари […]

Прочитај повеќе