Најголем дел од добрите идеи доаѓаат од потреба. Слична е и приказната со сервисот DataReportive, кој беше интерен дел од Najdidom.mk. Сега неговите креатори, Игор Стаматовски и Игор Попов од него направија самостоен сервис, кој ќе им помогне на многу корисници. DataReportive овозможува креирање на метрики и извештаи директно од SQL базите на податоци. Сервисот […]

Прочитај повеќе

НајдиДом.мк е нов македонски агрегатор за наедвижности. Основачи на НајдиДом се Игор Стаматовски и Игор Попов, односно основачите на iborn.net и NabiWorks. Главната поволност која ја нуди Најди Дом е олеснување на пронаоѓањето недвижности, а во моментов сервисот ги агрегира огласите од Reklama5, Pazar3, Vrapce и Novpazar. Како и сите останати агрегатори, најголема предност на […]

Прочитај повеќе