Oculus Rift им падна во раце на популарните „расклопувачи“ iFixit, кои му дадоа одлична оценка 9 од 10 на уредот за виртуелна реалност. Така да, ако го скршите уредот од 600 долари, без грижа, може лесно да се поправи.

Прочитај повеќе