Gigley е хрватска апликација изработена од Иван Рендулиќ. Апликацијата излезе како решение на стартап натпреварот IdeaKnockout, а на корисниците треба да им помогне да пронајдат помош за домашните, понекогаш и здодевни задачи. Идејата на г. Рендулиќ е секој пат кога имате некоја работа која не знаете или не сакате да ја правите, да го користите […]

Прочитај повеќе