Секојпат кога ќе посетите некој сајт по прв пат преку вашиот прелистувач Safari, добивате известување за тоа што се колачиња, информации околу вашата приватност и дали се согласувате да дозволите нивно вдомување или не. Точно е дека е само секунда работа за да се среди ова, но постапката знае да здосади или иритира кога често […]

Прочитај повеќе