IT.mk редакција

во ИТ.МК

Ако ја следите приказната со веб-страницата за пријавување за вакцинација за Ковид-19 тогаш веројатно веќе ја слушнавте и приказната за девелоперот кој беше повикан на информативен разговор. Причината за ова беше неговата сатирична веб-страница која пренасочуваше на официјалната vakcinacija.mk. Веб-страницата vaksajns.mk е сатиричен одговор на лошиот англиски јазик и грешка која неколкупати ја направи премиерот […]

Прочитај повеќе