HTC најави прес конференција во истиот Лондон каде се одржува долгопланираниот Nokia World настан. Звучи агресивно, нели? Но, не како брзата реакцијата на Nokia. Финската компанија им упадна на HTC конференцијата со црвени балони при тоа делејќи им на новинарите „Опрема за преживување на HTC прес конференција“.

Прочитај повеќе