По одлични четири епизоди, нашиот омилен платен убиец се враќа во петта епизода, насловена како Freedom Fighters. Со претпоследната епизода од оваа сезона, Hitman доаѓа во Америка, поточно во Колорадо, а, според издавачот Square Enix таквото нешто воопшто нема да е лесно. „Ова е една од најтешките епизоди“, вели претставник од IO Interactive, студиото задолжено […]

Прочитај повеќе

Неколку гејминг и видео ентузијасти во соработка со гејминг студиото позади популарната Hitman игра направија сценарио каде што корисници ја играат играта, но во вистинска верзија. Агентот 47, всушност е глумец кој тие го контролираат и упатуваат што да направи следно.

Прочитај повеќе