Наскоро мобилната верзија на Google ќе започне со презентирање на можни болести во зависност од симптомите кои ги имате. Досега пребарувачот даваше линкови до други медицински сајтови, но сега ќе ги користи своите паметни семантички картички да ви даде брз одговор што ви е. Секој пат кога ќе внесете симптоми, Google ќе презентира carousel мени. […]

Прочитај повеќе