HijackHacker успеа да дојде до beta клуч за NFS World и напиша кратка рецензија за тркачката играта која ќе се појави во јули.

Прочитај повеќе

Пред некој ден читав за успешно формираната Пиратска Партија на Бугарија, една од повеќето европски пиратски партии, пишува HijackHacker на форумот на It.com.mk.

Прочитај повеќе