Дали знаевте дека вашите направи веќе имаат вградено можности за VPN и нема потреба од инсталирање дополнителни апликации за да вашиот пристап кон интернет стане приватен? Таквото нешто е можно на Windows 10, Android и iOS, со бесплатна VPN од hide.me. Преку вашиот прелистувач, отидете на hide.me и креирајте акаунт за да одберете локација на […]

Прочитај повеќе