Како што сигурно знаете, оперативниот систем крие одредени фајлови кои се критични за стабилна работата. На тој начин, помалку искусните корисници не се ставаат во искушение (не)сакајќи да избришат нешто што не треба. Но, доколку од некоја причина сакате да имате пристап до скриени фајлови, Hidden File Finder детектира секакви фајлови и фолдери кои се […]

Прочитај повеќе