Безбедносната компанија од Hexadite од Израел сега е дел од Microsoft. Ова е дел од планот на компанијата за инвестиции во следната генерација на дигитална безбедност, вели Microsoft. Работата на Hexadite останува иста како и досега, да ја зголеми безбедноста на Windows оперативниот систем. Попрецизно, ќе работат на подобрување на Windows Defender Advanced Threat Protection (WDATP). Вработените […]

Прочитај повеќе