(Ова е гостински пост на Емир Слезовиќ, ко-организатор на Funky CoWorking Friday, настан кој ја промовира coworking културата во Македонија. Постот е првично објавен на Medium, и реобјавен со негова дозвола) Сѐ повеќе и повеќе компании ги користат придобивките од медитација. Многу од Fortune 500 компании, вклучувајќи ги Google, Yahoo, Apple, Nike, HBO овозможуваат медитациски […]

Прочитај повеќе