Од причина што за многумина при купувањето на хард диск постои дилема кој хард диск е добар а кој полош решив да ја започнам темава со презентација на краток тест на моите 2 хард дискови кои во моментов ги употребувам, пишува Ѓокица, член на форумот, при тоа објавувајќи слики од резултати на тестови за перформансите на хард дисковите направени со HDTune алатката.

Прочитај повеќе