Во ситуации кога имате потреба да преземете или конвертирате одредено видео од сајтови како YouTube или Vimeo, би можеле да побарате помош од алатките HD Video Converter Factory, Free Video Cutter Expert 4,  TEncoder Video Converter или пак Freemake Video Converter. Како четврта алатка од овој калибар, Freemake Video Converter e одличен избор за преземање видео содржини […]

Прочитај повеќе

HD Video Converter Factory 11 е софтверска апликација која ви е потребна од две причини: средување видео материјали или нивно преземање од сајтови кои специјализираат во видео хостирање. Во поглед на прилагодување на видеата, можете да ги скратувате, да исфрлувате одредени делови или пак да спојувате повеќе помали видеа во еден поголем фајл. Згора на ова, […]

Прочитај повеќе