Популарниот стрим сервис на HBO, HBO Max од следната година ќе биде достапен и во Македонија. Засега нема најава за точната дата и за висината на претплата на HBO Max за македонските корисници. Сепак праксата во регионите во кои е достапен HBO Max е стрим често платформата да биде достапна заедно со претплатата за HBO […]

Прочитај повеќе