Дали некогаш сте се запрашале како живеат студентите во други држави? Благодарение на YouTube и на Џон Фиш сега не мора да замислувате како живеат студентите по компјутерскo инженерство на Харвард.

Прочитај повеќе

Марк Закерберг на својот Facebook профил објави видео од моментот кога дознал дека е примен на Харвард. Причина за ова е почесната диплома од Харвард која ќе ја добие следната недела. Г. Закерберг се запиша на Харвард, но го напушти за да има повеќе време да работи на за сега најголемата друштвена мрежа. Сега Facebook […]

Прочитај повеќе