SSD дисковите се најдобрата надградба на компјутер која може да ја направите ако имате хард-диск. За жал цената на SSD е значително повисока, но ова можеби наскоро ќе се промени. Поради преголемо производство 64-слоен 3d NAND можеби ќе падне на 0.08 долари за гигабајт. Во моментов цената за 1 гигабајт e 0,30 долари. Ова ќе биде […]

Прочитај повеќе