Најавата за групни Skype разговори започнува со реализација, и од денес корисниците на Android телефони, iPhonе или iPad кои имаат инсталирано Skype на својот уред ќе можат да разговараат со повеќе пријатели наеднаш. Надградбата најпрво е достапна во Северна Америка и Европа, а според најавата сите корисници на овие пазари би можеле да ја користат […]

Прочитај повеќе