Ова е гостински текст на Google Developer Group Skopje. Во 2019 беше официјалниот старт на Google Developers Group Skopje & Women Techmakers Skopje. За само една година тие успеаја да организираат и поддржат многу значајни настани за ИТ заедницата локално, и да бидат дел од GDG настани, самити и конференции во САД и Европа. Како […]

Прочитај повеќе