Додека ја игравме GolfTopia, во ниеден момент не се здобивме со впечаток дека се работи за игра која е во ран пристап и допрва ќе се развива во наредните шест месеци. Одлично оптимизирана, полна со забавни механики, и лишена од багови, GolfTopia веќе е одличен интерактивен продукт, што е двојно импресивно кога ќе земете во […]

Прочитај повеќе

Германскиот производител на електрични возила Volkswagen предвидува дека помеѓу 20 и 25 отсто од продажбата во 2025 година ќе отпаѓа на електрични возила. Компанијата на саемот во Париз го претстави и новиот I.D. концепт автомобил кој ќе биде на продажба од 2020. Возилото ќе доаѓа со 125kW модуларен мотор и батерии кои ќе овозможуваат со […]

Прочитај повеќе