Имате 3 до 16 гости, телефон, но не и што да работите? Gogogo! е симпатична друштвена игра од натпреварувачки карактер која се одликува со над 50 игри, како добро познатата игра со меморија, погодување фотографија која полека се разбиструва и бројни други предизвици кои се замислени да ја тестираат вашата меморија, брза реакција, креативност или […]

Прочитај повеќе