Бројните продавници на дигитални игри решија да го одбележат денот на вљубените и Кинеската Нова Година со бројни попусти до 90%. Во продолжение ги разгледуваме најпознатите продавници и нивните најпопуларни форми на попусти. Steam навлезе во Кинеската Нова Година на големата врата и нуди длабоки попусти на илјадници игри, но само до 19.февруари. The Witcher […]

Прочитај повеќе

Во пресрет на Cyber Monday, повеќето, ако не и сите, продавници на дигитални игри организираат распродажби со длабоки попусти до 95%. Годинава, први ја започнаа распродажбата GamersGate, а веднаш по нив се наметна GOG со нивните DRM-Free игри. Неколку дена подоцна, стапи на сила и распродажбата на GreenManGaming, а потоа и на Origin. Распродажбата зазема […]

Прочитај повеќе

Со попусти до 90% за над 1500 игри, GOG ја започна огромната летна распродажба и уште од првиот ден ви дозволува солиден избор од релативно евтини DRM-Free наслови за играње. DRM-Free значи дека нема никакви заштити вметнати во игрите и можете истите да ги инсталирате на безброј направи, сега и засекогаш. Од првиот ден, забележително […]

Прочитај повеќе