GoDaddy не само што не го поддржува SOPA, туку и сме против предлогот, вели сервисот за домени кој се предомисли oткако забележа голем трансфер на домени од нив на други сервиси од страна на гневните клиенти. Корисниците му се налутија на GoDaddy откако се дозна дека сервисот е на листата на поддржувачи на предлог-законот Stop […]

Прочитај повеќе

Што ќе се случи ако го игнорирате својот веб дизајнер и одбивате да платите за неговите услуги? Ако е малку по храбар, креативен и доволно бесен, можете да си нанесете штета која никогаш нема да ја поправите. Winona Chiropractic Center упорно одбивала да му плати на својот веб дизајнер кој исто така им давал и хостинг услуги, па тој решил да ја превземе работата во свои раце.

Прочитај повеќе