Според најновите гласини, Valve се има изјаснето до сите Steamworks девелопери дека нивната голема распродажба започнува од 22.јуни и трае сè до 5.јули. Останатите продавници, пак, се трудат да го привлечат вниманието на купувачите и со нивни подеднакво привлечни зделки на игри, пред и по Steam распродажбата.  Па така, GOG го започна првиот бран од распродажби, […]

Прочитај повеќе