Објаснувајќи за како преку друштвените мрежи дознал за некои уникатни бразилски птици и досадни коментатори, Етан Зукерман, ко-основачот на Global Voices Online, вели дека има неколку нешта што можат да се научат од друшвените мрежи.

Прочитај повеќе